Polityka prywatności - MovieYourself

§ 1

Dane użytkowników są przetwarzane do następujących celów:
1. w celu świadczenia usług drogą elektroniczną – m.in. w celu nawiązania kontaktu,
2. w celach statystycznych i analitycznych – zbieranie anonimowych, zbiorczych statystyk, które pozwalają nam zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z naszej strony internetowej i umożliwiają nam ciągłe doskonalenie Serwisu,
3. w celu przeciwdziałania nadużyciom oraz działaniom na szkodę Serwisu.

§ 2
Podstawą prawną przetwarzania Twoich danych w celach marketingowych jest Twoja dobrowolna zgoda na przetwarzanie danych, w tym na profilowanie (art. 6 ust. 1 lit a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE – „RODO”).

§ 3
Serwer, na którym znajduje się Serwis gromadzi dane techniczne dotyczące komunikacji pomiędzy przeglądarką użytkownika a serwerem. Gromadzone dane nazywane są logami serwera i znajdują się w plikach przechowywanych na serwerze. Informacje z plików logów nie zawierają wrażliwych danych Użytkownika, a zawierają jedynie: adres IP użytkownika, nazwę sieciową komputera użytkownika, dostawcę Internetu użytkownika, informacje o przeglądarce internetowej użytkownika, dokładny czas wywołania strony. Tego typu informacje wykorzystywane są wyłącznie w celach technicznych oraz do tworzenia statystyk.

§ 4
Adresy IP, dzięki którym można ustalić skąd nastąpiło połączenie się z Serwisem będą potencjalnie wykorzystywane przez Administratora wyłącznie do celów statystycznych oraz technicznych. Mogą być także udostępniane instytucjom do tego powołanym (policja, prokuratura) na podstawie osobnych przepisów prawa, w szczególności jeśli zostanie stwierdzone naruszenie prawa, próba włamania lub działanie na szkodę Portalu.

§ 5
W ograniczonym zakresie Administrator może zbierać dane osobowe automatycznie za pośrednictwem plików cookies znajdujących się na Serwisie. Cookies służą m.in. korzystaniu z różnych funkcji przewidzianych na danej stronie internetowej lub potwierdzeniu, że dany użytkownik widział określone treści z danej witryny internetowej. Pliki cookies wykorzystywane są, aby zapewnić:

  • utrzymanie sesji użytkownika;
  • zapisanie stanu sesji użytkownika.

Niektóre cookies, to pliki, które wprawdzie nie są niezbędne do korzystania z Serwisu, ale ułatwiają korzystanie z niego. Wykorzystuje się je, aby umożliwić:

  • przywrócenie ostatnio odwiedzanego widoku przy następnym zalogowaniu do produktu;
  • zapamiętanie wyboru użytkownika w kwestii zaprzestania wyświetlania wybranego komunikatu lub wyświetlenia go określoną liczbę razy;
  • przywrócenie sesji użytkownika.

§ 6
W razie, gdybyście mieli Państwo jakiekolwiek pytania, zastrzeżenia lub wątpliwości dotyczące treści niniejszej Polityki prywatności lub sposobu w jaki przetwarzamy dane osobowe, jak również ewentualne skargi dotyczące tych kwestii prosimy o kontakt na adres hello@movieyourself.pl.

Osoby, których dane osobowe przetwarza Administrator, mają również prawo wnieść skargę do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Możliwy jest oczywiście także kontakt bezpośredni w siedzibie Administratora, a także kontakt listowy (pocztą) lub kontakt telefoniczny i w tym celu podajemy poniższe dane kontaktowe:

Movieyourself Katarzyna Kotarba
ul. Złoty Róg 29a/3
30-095 Kraków
NIP: 734 306 01 81

§ 7
Zobowiązujemy się do regularnego przeglądu niniejszej Polityki prywatności i jej zmiany w sytuacji, gdy okaże się to niezbędne lub pożądane z uwagi na: nowe przepisy prawa, nowe wytyczne organów odpowiedzialnych za nadzór nad procesami ochrony danych osobowych. Zastrzegamy również możliwość zmiany niniejszej Polityki prywatności w przypadku zmian technologii, przy wykorzystaniu której przetwarzamy dane osobowe (o ile zmiana jej wpływa na brzmienie niniejszego dokumentu), a także w razie zmiany sposobów, celów lub podstaw prawnych przetwarzania przez nas danych osobowych.

#never stop
recording

Chcesz taki film ?

zamów film

Odkryj nas w Social mediach

Wyślij pliki online

Wgraj swój materiał na naszą platformę
online z dowolnego urządzenia!

Realizacja w 48h!

Zmontujemy Twój film nawet w 48h!
Wystarczy, że przy zamówieniu zaznaczysz opcję express!

99% zadowolonych klientów

Dbamy o każdego klienta.
99% z Was powraca z kolejnymi zleceniami!

Płatności online

Za film możesz wygodnie zapłacić online
z każdego urządzenia!